Dragi roditelji i djeco,

hvala na interesu za našu Glazbenu. U nastavku je prijavnica kao predbilježba za upise u glazbenu školu. Obzirom na situaciju s corona virusom, naše osoblje će vas nazvati i obavijestiti o proceduri i terminu audicije.

 
PREDBILJEŽBA za upis u 1. razred osnovne glazbene škole: 

https://forms.gle/tezU96xcKYDyCLbR6


PREDBILJEŽBA za upis u pripremni program za osnovno glazbeno obrazovanje: 

https://forms.gle/T3TL1iSQN5PnsHTF7


O UPISIMA:

Škola organizira upise u 1 . razred ovisno o broju slobodnih upisnih mjesta za učenje pojedinih instrumenata. Broj slobodnih upisnih mjesta utvrđuju pročelnici strukovnih odjela u suradnji s ravnateljem Škole, vodeći računa o satnicama nastavnika. U slučaju slobodnih upisnih mjesta, postoji i jesenski rok za koji su prijave, audicija i upisi krajem kolovoza.

Pravo upisa u 1. razred osnovnog glazbenog obrazovanja imaju djeca koja su u pravilu navršila 8 godina života, odnosno završila 2. razred osnovne škole, te postigla povoljan rezultat na audiciji (prijemnom ispitu). Za program početnog solfeggia mogu se prijavit djeca predškolskog uzrasta te učenici koji kreću u l. ili 2. razred osnovne škole (bez polaganja prijemnog ispita). Na audiciji stručna povjerenstva provjeravaju glazbene sposobnosti kandidata.

Elementi vrednovanja su:

glazbeni sluh, glazbeno pamćenje i glazbeni ritam.

Ništa strašno niti zahtjevno, vjerujte! Najvažnija je motivacija. Temeljem ukupnih rezultata utvrđuju se Ljestvica poretka za pojedina instrumente ima kandidat s većim ukupnim rezultatom. U slučaju istog broja bodova o prednosti odlučuje komisija. Onaj kandidat koji je stekao pravo a ne upiše se u određenom roku upisuje se, temeljem obavijesti, sljedeći kandidat po redu prema ljestvici poretka. Kandidata koji nije uspio , komisija može usmjeriti na drugi instrument. 


Dobrodošli! Željno vas iščekujemo! Budi i ti dio glazbene ekipe!