ZA UPIS 2.-4. RAZREDA SGŠ: Upisna dokumentacija dostavlja se prilikom podjele svjedodžbi, a sastoji se od sljedećeg:

  • Ispunjena školska online Upisnica (SGŠ) 
  • Potpisana Privola  
  • Potpisan školski Ugovor o participaciji u dva primjerka – jedan za roditelje drugi za Školu (! Samo za paralelne učenike – matični učenici, tj. oni koji pohađaju samo Srednju glazbenu školu, ne plaćaju participaciju.) 

Dragi roditelji, 

Ovdje su informacije za upise u više razrede glazbene škole.

Da biste upisali svoje dijete u sljedeći razred (2. – 6. OGŠ; 2. PR i 2. – 4. SGŠ) prvo preuzimate svjedodžbe završenog razreda po dogovoru sa predmetnim nastavnikom (za osnovnu glazbenu školu) i razrednikom (za srednju glazbenu školu).

Za upis je potrebno ispuniti upisnicu, privolu i ugovor o participaciji (za sve učenike OGŠ, PR i paralelne učenike SGŠ – učenici koji pohađaju dvije srednje škole).

Upisati se možete u školi pri preuzimanju svjedodžbi (za točan termin pitati razrednika):

  • U ponedjeljak, 4. srpnja 2022. od 17 do 20h
  • U utorak, 5. srpnja 2022. od 8 do 11 h 

U slučaju da svjedodžbu ne možete preuzeti niti upis obaviti u navedenim terminima, molimo da se javite predmetnom nastavniku i na adresu voditeljsgs@gmail.com kako biste dogovorili vrijeme preuzimanja i upisa.

Važno! Preuzimanje svjedodžbi i upis neće biti moguć ukoliko postoje nepodmirena dugovanja prema Školi. Korisnici su dužni ispoštivati sve klauzule prethodnog Ugovora sa Školom.  

Napomena: Molimo poštivati zadane termine dolaska predmetnog nastavnika ili razrednika.

Hvala na razumijevanju.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti na mail adresu glazbena@imr.hr ili na brojeve telefona: 052/543 915 i 052/543 406.