Dragi roditelji i učenici! Na kraju smo jedne zanimljive školske godine! U Glazbenoj završavamo s 19.6. Podjela svjedodžbi je u  terminima koje objavljuje predmetni nastavnik ili razrednik SGŠ kako se ne bi stvarale gužve.


Važno je da pritom znate da možete UPISATI svoje dijete nakon preuzete svjedodžbe direktno tada u školi. Nastavnik će vam dati potrebne formulare. Također će iza izdanih svjedodžbi biti moguć upis i ONLINE gdje se mogu  preuzeti ugovori i privole te mailati svu POTPISANU dokumentaciju na glazbena@imr.hr .

VAŽNO!

S prvim dolaskom u školu i podjelu rasporeda 7.9. dužni ste donijeti ORIGINALE kako bi ih Škola pravnovaljano arhivirala.


Hvala na suradnji i uspješno završenoj školskoj godini. Bila je zanimljiva, nepredvidljiva i posve drugačija. Izdržali smo zajedno! Veoma smo zahvalni na vašoj roditeljskoj pomoći tijekom online nastave!
Sa željom da se napokon svi zajedno sretnemo, čujemo zvukove instrumenata u Glazbenoj kako tome i priliči, da se djeca sretnu s nastavnicima, da se družimo, zvučimo, bučimo, pjevamo i koncertiramo…!
Svima želim puno zdravlja i ugodno ljeto.
Vidimo se 7.9.!


Ravnateljica

Romana Vuksan Zuban